Sairaalapuhtaus

SAIRAALAPUHTAUS ry:n VUOSIKOKOUS

Aika:               8.6.2022, klo 16:00

Paikka:          Teams-kokous;  ilmoittautumiset 7.6. klo 12 mennessä osoitteeseen sairaalapuhtaus@gmail.com⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

TERVETULOA MUKAAN SAIRAALAPUHTAUS RY TOIMINTAAN

 

Yhdistyksen tavoitteena on toimia esimiesten ja asiantuntijoiden yhteistyöelimenä. Päämääränä on edistää ja kehittää puhtaus- ja välinehuoltoalaa järjestämällä koulutuksia, yhteistyötapaamisia ja tutustumiskäyntejä niin Suomessa kuin ulkomailla.

 

Yhdistyksen tavoitteena on yhteistyö sairaaloiden, terveyskeskusten ja muiden terveydenhuollon sairaalapuhtaus- ja välinehuoltoalalla työskentelevien kanssa kehittäen palvelutoimintaa, kustannustehokkuutta ja laadukkuutta unohtamatta hygieniavaatimuksia.

Yhdistyksen toimii Terveys ja talousyhdistyksen alla. www.terveysjatalous.fi.

Terveys- ja talousyhdistyksen jäseneksi voi liittyä yhdistyksen sivuilla, missä voi liittyä samalla sairaalapuhtausalan jäseneksi jäsenmaksun pysyessä samana.

 

Viimeisimmät kaksi vuotta ovat olleet alallemme haastavaa. Kaikki tapahtumat peruttiin tai siirrettiin vuoden 2021 syksylle webinaareiksi, niin mekin.

 

Vuosi 2022 käynnistyi edelleen sillä, että Korona-pandemian vuoksi kokoontumia rajoitettiin. 

Kevään 2022 aikana pääsimme järjestämään webinaari, emme live-tapaamista, joka oli tavoitteemme. Syksyllä 2022 jatkamme koulutuksia joko livenä tai webinaarina.

 

Seuraavat Terveys ja Talous-päivät pidetään 1.9. – 2.9.2022 Oulussa ja vuoden 2023 päivät pidetään Hämeenlinnassa 31.8. – 1.9.2023

 

Vuonna 2022 valittiin sairaalapuhtaus ry:n hallitus kaudelle 2022–2024.