Mediakortti

Mediakortti sisältää kaikkien neljän vuoden 2024 Terveys ja talous lehden teemat, julkaisuajankohdat ja vastuuhenkilöt yhteystietoineen. Kukin lehti on laajuudeltaan noin 40 sivua ja sisältää noin 10 artikkelia sekä kainalojuttuja. Viestintäneuvostomme valmistelee kunkin lehden lopullisen sisällön saatujen ehdotusten pohjalta. Tee rohkeasti ehdotuksia artikkeleiksi "Anna juttuvinkki" sivuston kautta.

Tarjous yrityksille ja yhteisöille

Mainosta yrityksesi tuotetta tai palvelua Terveys ja talous lehdessä

Ilmoitusmyynnin hinnoittelun löydät mediakortista. Ota mainosten osalta yhteyttä myyntipäällikkö Timo Lepistöön Saarsalo Oy. Yhteystiedot: timo.lepisto (at) saarsalo.fi tai tel. +358 44 534 9878.

Kirjoita yristyslähtöinen artikkeli Terveys ja talous lehdessä 

Julkaisemme jokaisessa lehdessä kaksi maksullista yritysten tai yhteisöjen kirjoittamaa artikkelia, jotka teemoiltaan sopivat kunkin lehden kokonaisuuteen. 

Artikkelin kautta yritys tai yhteisö saa näkyvyyttä uusille tuotteilleen tai palveluille sekä paperisen että digitaalisen lehtemme kautta. 

Veloitamme yritystä tai yhteiöä artikkelista 2 000 euroa (+24% alv). Voimme sopia halutessanne kohdennetuista jakeluista mm. erilaisissa tapahtumissa tai henkilöstöryhmille. Meillä on jakelukanavat mm. kansanedustajille ja hyvinvointialueiden johdolle.

Artikkelin laajuus on noin yksi aukeama (2 sivua) kuvineen ja taulukoineen. Merkkien määrä välilyönteineen tulisi olla alle 8 000. Kuvien resoluutio 300 dpi (jpg tai png) tai muu soveltuva formaatti. Annamme tarvittaessa lisänformaatiota yksityiskohdista.

Ota rohkeasti yhteyttä päätoimittaja Jaakko Herralaan. Yhteystiedot: jaakko.herrala (at) elisanet.fi tai tel. +358 45 125 2222.

Tarjous hyvinvointialueille

Tee ehdotus Terveys ja talous lehteemme artikkeliaiheessa sivuston "Anna juttuvinkki" kautta. Mediakortista selviää kunkin lehden teemat. Lehden avulla pyrimme verkostoimaan hyvinvointialueita ja edistämään tiedon sekä hyvien käytäntöjen leiämistä.

Hyvinvointialueita emme laskuta julkaistuista artikkeleista, jollei niitä ole tehty myynti- ja mainostarkoituksessa. Sovitaan erikseen yhdessä artikkelin laajuus ja muut yksityiskohdat. 

Ota rohkeasti yhteyttä päätoimittaja Jaakko Herralaan. Yhteystiedot: jaakko.herrala (at) elisanet.fi tai tel. +358 45 125 2222.