Terveys ja talous -lehti

Terveys ja talous -lehti tavoittaa hyvinvointialueiden johdon ja asiantuntijat

Terveys ja talous -lehti on Terveys ja talous ry:n julkaisema neljä kertaa vuodessa ilmeystyvä aikakauslehti, jonka kohderyhmänä ovat mm. yhdistyksen jäsenistö, hyvinvointialueiden johto, asiantuntijat sekä yhteistyökumppanit. Lehti sisältää ajankohtaista tietoa hyvinvointialueiden johtamisesta, toiminnan uudistamisesta, taloudesta, uudistuvan teknologian hyödyntämisestä ja tukipalveluista kuten tavaroiden ja palveluiden hankinnoista. Lehti sisältää asiantuntijoiden laatimia artikkeleita, haastatteluita, toimialan uutisia, yritysmaailman kirjoituksia sekä yhdistyksen jäsenille suunnattua informaatiota. 

Terveys ja talous -lehti tavoittaa huomattavan joukon maamme sosiaali- ja terveydenhuollon päättäjistä ja  luottamushenkilöistä. Lehden sisällön mukaan jakelua tehdään myös sovitusti sosiaali- ja terveydenhuolloin tapahtumissa, luottamushenkilöille sekä kansanedustajille. Lehtien sivumäärä on keskimäärin 40 sivua. Vuosi 2024 on lehden 87. vuosikerta.

Julkaisija ja kustantaja: Terveys ja talous ry. Yhdistyksessä on noin 1 000 jäsentä. Jäsenistöön kuuluu sairaaloiden, terveyskeskusten ja muiden sosiaali- ja terveydenhuoltolaitosten johto- ja hallintohenkilöstöä, ylilääkäreitä ja ylihoitajia, hoitohenkilökuntaa, dieteetikkoja, materiaalihuollon ammattilaisia, teknisen ja huollon eri alojen ammattilaisia, liike-elämän edustajia ja luottamushenkilöitä. 

Päätoimittaja: Jaakko Herrala, jaakko.herrala(at)elisanet.fi, +358 45 125 2222.

Toimitus: Lehden toimintaa koordinoi viisijäseninen viestintäneuvosto.

Jakelumäärä:  2 500 kpl. Lehtestä otetaan ajoittain erillispainoksia sosiaali- ja terveydenhuollon tapahtumiin  sekä kumppaneiden kanssa sovittuihin kohteisiin.

Tilaushinnat: 45 €/12 kk (4 nroa)