Saapuminen ja tapahtumapaikka

2024 Terveys ja talous -päivät järjestetään Hotelli Presidentin kongressitiloissa. Tutustu hotelliin linkin https://www.sokoshotels.fi/hotellit/helsinki/original-sokos-hotel-presidentti kautta.

Original Sokos Hotel Presidentti sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, osoitteessa Eteläinen Rautatiekatu 4. Hotellille on helppo saapua niin omalla autolla, kuin julkisilla kulkuvälineillä. Lisätietoa alla ja linkin https://www.sokoshotels.fi/hotellit/helsinki/original-sokos-hotel-presidentti/kulkuyhteydet kautta.

Kulkuyhteydet

Rautatieasema

Rautatieasemalta hotellille on matkaa vain 500 metriä ja kävellen matka kestää noin 10 minuuttia.


Linja-autoasema

Linja-autoasema löytyy hotellin viereisestä Kampin ostoskeskuksesta. Katutasosta lähtevät lähiliikenteen bussit muun muassa Espoon suuntaan. Kaukoliikenteen bussit lähtevät -1 kerroksesta.


Lentokenttä

Matka hotellilta lentokentälle on noin 21 kilometriä. Taksilla matka lentokentältä Presidenttiin kestää noin 30 minuuttia.

Helsinki-Vantaan Lentoasemalta Hotelliin pääsee helposti myös junalla. Matka kestää noin 35 minuuttia. P ja I juna kulkevat lentokentän ja Helsingin Rautatieaseman välillä noin 10 minuutin välein. Suosittelemme valitsemaan P-junan, joka on nopeampi.


Satama

Länsisatamaan on hotellilta matkaa noin 2,5 kilometriä. Sinne pääsee alle 20 minuutissa raitiovaunuilla numero 9 ja 7. Lähin pysäkki on Simonkadun pysäkki.

Olympiaterminaaliin on matkaa noin 2,3 kilometriä ja sinne pääsee raitiovaunuilla 2 & 3 noin 20 minuutissa.