Puhujien esittely

Ilkka Halava on eturivin tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja ja suomalaisen puhujataivaan kestotähti. 

"Huomisen haasteista et selviä eilisen resepteillä."

Ilkan nettisivuille


Sami Miettinen vastaa FCG:llä Johtamiseen, soteen ja talouteen liittyvistä palveluista. Hän on kouluttanut johtamisen ja yhteistyön teemasta lukuisia kunnallisia luottamushenkilöitä sekä toiminut vaativien ristiriitatilanteiden selvittäjänä. Aiemmin urallaan Miettinen toiminut noin 10 vuoden ajan kuntajohtajana sekä soteuudistusvalmistelussa ministerin erityisavustajana.


Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen johtaja Ilkka Luomalla on vahva kokemus Sote-uudistuksen valmistelusta; hän työskenteli Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen muutosjohtajana ja väliaikaisen valmistelutoimielimen puheenjohtajana. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Soiten toimitusjohtajana ja Kokkolan kaupungin terveyspalvelujohtajana.


Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen hallituksen puheenjohtaja Tapani Töllillä on pitkä kokemus kansanedustajana mm. hallintovaliokunnan puheenjohtajana, hänellä on luottamustehtävia laajasti hallinnon kaikilta tasoilta ja virkamieskokemusta kunnanjohtajana. Luetettava ja luetettu hallinnon asiantuntija valtakunnallisesti.

 

Hannu Leskinen on soteveteraani sanan varsinaisessa merkityksessä, hän oli luomassa Kainuun mallia alusta asti ja sen jälkeen kaikissa Sote-uudistuksen kiemuroissa mukana eri rooleissa mm. virkamiehenä ja asiantuntijana.


Tiina Merikanto, Ylen erikoistoimittaja Sote-asioissa, on seurannut läheltä Sote-uudistusta ja kertonut siitä vuosien ajan suurelle yleisölle ymmärrettävästi ja kansantajuisesti. Hänelle on myönnetty ansioistaan lääketieteen kunniatohtorin arvonimi.

 

Ritva-Liisa Niskanen on toiminut yrityskonsulttina usean vuoden ajan HR-asioissa. Hänellä on monipuolinen kokemus organisaatioiden toiminnan kehittämisestä ja ihmisten johtamisesta.