Näytteilleasettajalle

TERVETULOA NÄYTTEILLEASETTAJAKSI

Varausmahdollisuus näyttelyyn on avattu. Varaa paikkasi alla olevie ohjeiden mukaisesti.

Suomen Terveys ja talous ry järjestää vuotuiset valtakunnalliset Terveys ja talous -päivät Helsingissä hotelli Presidentissä 28.-29.8.2024. Näyttely on samoin kaksipäiväinen. Päivien teemana on  "Vaikuttavuus palvelumuutosten ajurina".  

Päivillä on mahdollisuus esitellä ja kertoa osallistujille yrityksenne uusista ja vanhoistakin innovaatioista parantaa hyvinvointialueiden tuottavuutta ja palveluja. Päiville odotetaan noin 350 osallistujaa.

Näyttelytila ja järjestelyt on suunniteltu saatujen palautteiden perusteellla yritysystävällisiksi. Näyttelytila sijaitsee luentosalien välittömässä läheisyydessä.  Näyttelyyn tutustumiselle on varattu ohjelmassa runsaasti aikaa. Virkistytauot, lounaat ja kahvi tarjoillaan näyttelytilassa.

Näyttelytilan varaus

Varataksesi näyttelytilan, ota yhteyttä käyttäen valikossa olevaa yhteydenottolinkkiä ja -lomaketta. Otamme teihin sen perusteella välittömästi yhteyttä.

Näyttelypaikkoja on kahdenlaisia, joiden hinnat ovat seuraavat:

- perusnäyttelypaikka (2m x 1½-2m) 2 500 euroa (+alv 24%)

- kevytosasto 1 300 euroa (+alv 24%)

Näyttelypaikan hintaan kahdeksi päiväksi kuuluu:

- lounaat ja kahvit

- tapahtumaan osallistuminen perusnäyttelypaikalla 2 hengelle ja kevytosastolla 1 hengelle

- näyttelyosaston perusvarustukseen ja hintaan kuuluu seinät, valaistus, sähköt ja langaton nettiyhteys sekä näyttelyn pystytys- ja purkutyö

- kaikki näyttelytilaan haluamanne muun varustuksen teidän on mahdollista tuoda itse tai neuvotella niistä Taikalyhdyn kanssa.

Näyttelyn pystyksestä ja varustuksesta vastaa Taikalyhty Oy. Heihin saatte yhteyden taikalyhty@taikalyhty.fi/ Katja Mylläri 050-3103 008.

Halutessasi lisätietoja, voit olla yhteydessä  osoitteella TTpaivat.nayttely@gmail.com tehdäksesi ennakkovarauksen näyttelypaikasta tai muulla tavalla tukeaksesi tapahtumaa.