Näytteilleasettajalle

Perinteiset Terveys- ja Talouspäivät vietetään Oulussa 1.–2.9.2022 Hotelli Radisson Blu:n tiloissa. Koko tapahtuma järjestetään samojen seinien sisällä, luennot, näyttely, majoittuminen ja ruokailut. Perinteitä kunnioitetaan ja uudistetaan nykyaikaa vastaaviksi. Hyvinvointialueet käynnistelevät toimintaansa, organisaatiot uudistuvat ja työntekijät siirtyvät uusiin tehtäviin jne.

Tässä suuressa muutoksessa Terveys ja Talouspäivät haluaa tuoda uutta ja hyväksi koettua tietoa ja luoda tapaamisia kollegoille ja uusille toimijoille. Päivien ohjelman teema, Hyvinvoinnista moneksi, pitää sisällään monipuolisen ja laajan kattauksen ajankohtaisesta hyvinvointiuudistuksesta, joka nyt toteutuessaan tuo suuria muutoksia mm. päätöksentekoon, omistussuhteisiin, henkilöstöön ja hankintoihin.

Päivillä on mahdollisuus esitellä ja kertoa yrityksenne mahdollisuuksista olla mukana hyvinvointialueuudistuksessa. Tarjoamme uudenlaisen konseptin, joka pitää sisällään:

  • yhden päivän näyttelyn torstaina 1.9.
  • seminaarietkot ke 31.8. klo 19:00, seminaarissa kerrotaan hyvinvointialueiden hankintamaailman muutoksista yhteistyökumppaneille. Seminaari järjestetään Radisson Blun Siltasalissa. 
  • verkostoitumista keskiviikkona, torstaina ja perjantainakin
  • Näytteilleasettajien logot pyörivät päivien ajan näytöillä luento- ja yleisissä tiloissa
  • Näytteillleasettajien omat arvonnat suoritetaan näyttelytilassa to klo 16 jälkeen.